Säännöllinen tulosten seuranta kuuluu valmennukseen.

Säännöllinen tulosten seuranta kuuluu valmennukseen.

Personal Trainer = Henkilökohtainen valmentajasi

Unelmavartalosi on ulottuvillasi!  Oletko valmis tekemään töitä sen saavuttaaksesi?

Tulokset eivät ilmesty taikasauvan heilautuksella, mutta ovat täysin saavutettavissa. Minä sitoudun projektiisi 110-prosenttisesti, oletko valmis tekemään saman? Vaikka sinua välillä edistymisesi epäilyttäisikin tai matkallasi tapahtuisi horjahduksia, olen varmasti vierelläsi palauttamassa sinut takaisin oikealle reitille hyvinvointiin.

Verta, hikeä ja kyyneliä? Kuria ja positiivista energiaa! :)

Personal Training – valmennuksessa tehdään jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtainen valmennussuunnitelma omien realististen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tämä tarkoittaa myös, että työskentelymetodit sovitaan yhdessä. Toinen vaatii kovempaa kuria ja läheisempää yhteistyötä kun taas toinen lähinnä ohjausta oikealla reitillä pysymiseksi. Joka tapauksessa voit olla varma, että motivaatio ei tule loppumaan kesken!

18 kiloa kevyempänä!

18 kiloa kevyempänä!

Elämäntapamuutokset ravinnon tai liikunnan kanssa, kuten muutkaan isot muutokset, eivät ole helppoja toteuttaa, varsinkaan yksin. Niiden toteutukseen tarvitset kokeneen ohjaajan tuen, kannustuksen ja ennen kaikkea selkeät toimintaohjeet. Valmennuksessani saat itsestäsi ja elämästäsi kokonaisvaltaisesti enemmän irti: pääset kokeilemaan miltä tuntuu kun liikkuu säännöllisesti ja syö oikein.

Lähivalmennus on mahdollista toteuttaa Kemin, Tornion ja Keminmaan alueilla. Kysy erikseen muita paikkakuntia sekä etävalmennusta.

Tavoitteita asettamalla pystyt saavuttamaan tuloksia, joiden et aiemmin uskonut olevan sinulle mahdollisia. Yhdessä teemme sen mahdolliseksi!  :)

 

koulutettu PT by T4Y