minna-mi-background

Tanssi on taidemuoto, jossa ihminen liikuttaa vartaloaan, yleensä rytmikkäästi musiikin mukaan, tuottaakseen esteettisiä elämyksiä, huvitellakseen, sosiaalisena toimintana tai ilmaistakseen tanssillaan jotain. Tanssi voi olla sekä ennakolta määrättyjen askelkuvioiden noudattamista tai täysin improvisoitua liikkumista, usein musiikin tahtiin.

Tanssi kuuluu ikään, sukupuoleen ja kykyihin katsomatta kaikille. Tärkeämpää on löytää se itselle sopiva liikunnan ja tanssin muoto sekä oikea ryhmä.

Ihanus Trainingin opeissa ja ohjauksessa voit opetella karnevaalisamban ja baletin avulla kehon hallintaa, syventyä karnevaalisamban tekniikkaan tanssin riemua unohtamatta tai purkaa ja käsitellä tunteita tanssin keinoin. Olen myös koulutettu Sambic-ohjaaja. Sambic® on tanssiliikuntaa, jossa on parhaat palat vauhdikkaista brasilialaisista tansseista – brasilialaista sambaa ja koillisbrasilialaisia tansseja!

Sambic: tunnit tanssin aloittelijoille, harrastaneille sekä kuntoilijoille

Karnevaalisamba: satusamba lapsille, nuorten samba 15-18v.,alkeet/kehonhallinta, perustekniikka, Vamos Sambar!-koreografialliset tanssitunnit, esiintymisharjoittelu

Afrikkalainen tanssi: itsensä purkamista afrikkalaisen tanssin juurtumiseen ja korkealle taivaisiin kurkotteluun. Ei vaadi aiempaa tanssikokemusta.

Treenibailut: hikiiikuntaa kaikille vähänkään tanssista kiinnostuneille. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita vaan bailataan hyvällä fiiliksellä!